Dacia va incepe, in a doua jumatate a anului, productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model.

Schimbarea de look a Loganului este influentata de fratele francez, Renault Sandero. Noua varianta de Logan Sedan a fost fabricata deja, in citeva exemplare care se afla in teste in curtea uzinei Dacia de la Mioveni. Inginerii Dacia au comandat fabricii Elba de la Timisoara faruri si lampi spate cu design modificat. Noul Logan Sedan va avea partea frontala asemanatoare modelului in doua volume (hatchback) Renault Sandero, comercializat in Brazilia, informeaza Cotidianul.

Oficialii Dacia nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informatiile privind Loganul Sedan restilizat. „Nu comentam. Aceasta este pozitia oficiala a Dacia“, au spus reprezentantii companiei. Nici numele noului model Dacia pe piata romaneasca, nu a fost inca dezvaluit, precizeaza Gandul.

Schimbarea venita la aproape 4 ani de la lansarea din 2004, aduce nu doar o caroserie noua, dar si un binemeritat facelift. Menit sa impulsioneze vanzarile si sa la mentina la un nivel ridicat pana la aparitia unui model complet nou, faceliftul Loganului va fi unul major, cu modificari semnificative la exterior dar si la interior. Potrivit Promotor, noul Logan va beneficia de blocuri optice in stilul Dacia Sandero, o noua grila fata cu o noua emblema si un interior cu o calitate crescuta.

Daca la inceput Renault a folosit procese de productie cat mai ieftine in dorinta de a reduce costurile la minim, succesul neasteptat al Loganului ii impinge acum sa acorde o mai mare importanta designului general, in dauna aparitiei unor costuri de productie suplimentare. Dupa lansarea in Romania a noului model Dacia, acesta va fi prezentat in premiera mondiala, la inceputul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), informeaza Evenimentul Zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.