Daca doriti sa cumprati sau sa construiti o casa noua si singura solutie prin care puteti obtine finantarea necesara este de a vinde actuala locuinta, insa nu aveti unde sa locuiti in perioada dintre vanzarea casei vechi si achizitionarea celei noi, puteti apela la un credit-punte.

Piraeus Bank, BCR, BRD, Domenia Credit, Banca Transilvania sau CEC sunt cateva dintre bancile care acorda un astfel de credit.

Oferta Piraeus

Piraeus Bank Romania a lansat doua credite-punte in lei, euro sau franci elvetieni, destinate persoanelor fizice pentru achizitionarea sau construirea de imobile. Primul produs - Spatios - este un credit de nevoi personale cu garantie reala (imobilul detinut de beneficiar) si este destinat celor care detin deja o locuinta si vor sa cumpere sau sa construiasca o alta proprietate imobiliara. Imprumutul se acorda pe cel mult doi ani. Al doilea produs - Cartier - este un imprumut ipotecar, adresat persoanelor care vor sa construiasca proprietati imobiliare destinate vanzarii. Perioada maxima de acordare este stabilita in functie de data de finalizare a constructiei inscrisa in proiectul de executie, fara a depasi trei ani. Pentru ambele produse, suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite.

Ofertele altor banci

Acest tip de credit se regasesc si in portofoliul BCR. Creditele-punte Extra BCR si Super BCR pot fi contractate in lei, euro sau dolari pe maxim doi ani. Suma ce poate fi imprumutata se calculeaza in functie de capacitatea de rambursare si de garantiile constituite. BRD ofera celor interesati prin creditul punte Habitat Extra in lei sau euro o finantare de pana la 100% din valoarea investitiei. Perioada maxima de creditare este de 2 ani. Creditul-punte de la Banca Transilvania poate fi contractat in lei, euro sau dolari pe maxim 18 luni. Nivelul imprumutului este de maximum 75% din valoarea de evaluare a imobilului ce urmeaza a fi vandut. La CEC, Creditul-punte in euro, dolari sau lei poate fi contractat pe maxim un an si acopera pana la 85% din valoarea investitiei. Creditul-punte in euro sau dolari, inclus in portofoliul Domenia Credit, ofera o finantare de maxim 80% pe cel mult doi ani.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.