Pe 27 februarie va avea loc la World Trade Center Bucuresti cea de-a VI-a editie a forumului Tax, Law & Lobby, organizat de Business Media Group sub egida Business Review Forum.
Unul dintre evenimentele de traditie ale comunitatii de afaceri din Romania, Forumul Tax, Law & Lobby propune audientei o serie de prezentari, dezbateri si workshop-uri create pe baza celor mai recente schimbari si cerinte din domeniul fiscal, legislativ si lobby care vor afecta mediul de afaceri in 2008.

Si pentru anul 2008, provocarea cea mai mare cu care se confrunta sistemul legislativ si fiscal ramane alinierea la cerintele europene. Este Romania capabila sa faca schimbarile impuse de Uniunea Europeana? Cum afecteaza noile propuneri ale Comisiei Europene sistemul roman de impozitare? De asemenea, din 2008, legislatia creditelor de consum va facilita acordarea creditelor in cadrul Uniunii Europene. Ce cred oamenii de retail despre asta?

Acestea sunt doar cateva din temele ce vor fi abordate in prima sesiune de conferinte, fiind urmate de o a doua sesiune, dedicata schimbarilor locale ale sistemului de taxare. Cele mai importante dintre acestea sunt noua lege a TVA-ului si modificarile aduse codului fiscal si celui al muncii.

Invitati ca Mihaela Craciun - PwC, Angela Rosca - TaxHouse , Nicolae Idu - Comisia Europeana, Alexandru Rusu - bpv GRIGORESCU, Diana Coroaba -PwC, Gabriel Biris - Biris Goran, Emilia Dragu - Tax House, Adrian Luca-PwC vor prezenta cele mai bune strategii fiscale si legislative pentru dezvoltarea mediului de afaceri romanesc in contextul unei piete internationale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.