Conarg Real Estate lanseaza un nou proiect imobiliar "Rasarit de Soare", in care a investit peste 60 de milioane de euro. Complexul rezidential este localizat in zona Titan, iar termenul de finalizare a fost prognosticat pentru anul viitor.

Complexul cuprinde 988 de apartamente si 1.224 locuri de parcare. Ansamblul va fi construit pe un teren de 18.221 mp si va consta in sapte tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. Suprafata total construita a complexului rezidential va masura aproape 85.000 mp.

Potrivit Jurnalul National, locuintele vor avea suprafete cuprinse intre 42,9 metri patrati si 132,67 metri patrati. Preturile de vanzare pornesc de la 40.700 de euro pentru o garsoniera si 119.000 euro pentru un apartament cu patru camere, la care se adau­ga TVA. Lucrarile de con­s­truc-tie la cele 988 de apartamente au fost deja initiate, locuintele urmand sa fie predate de la finele anului 2009 pana la mijlocul anului 2010. Contractarea a inceput pentru toate cele sapte blocuri.

Locuintele din cadrul proiectului "Rasarit de Soare" situat in cartierul bucurestean Titan sunt scoase la vanzare cu preturi care, in acest moment, al lansarii proiectului, sunt mai mici decat cele din blocurile construite inainte de revolutie. "Ne adresam in special tinerilor. Iar cu preturile pe care le propunem vom concura inclusiv cu apartamentele vechi", declara pentru Adevarul, Ionut Bordei, partener in cadrul Eurisko, agentia imobiliara care vinde acest proiect.

Compania Conarg Real Estate intentioneaza sa ridice alte doua ansambluri imobiliare in Capitala, pe care le va lansa pe piata tot in acest an, anunta Evenimentul Zilei.

"Rasarit de Soare" este al doilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti dupa Quadra Place. Complexul a fost finalizat in 2007 in zona parcului Politehnicii, cu investitii de 32 milioane euro. Proiectul consta in 11 blocuri cu garsoniere si apartamente de doua trei sau patru camere, plus 19 penthouse-uri. Pretul mediu al unui apartament a fost de 1.200 euro/metru patrat, anunta Wall-Street.

Conarg Group va aloca in urmatorii trei ani un buget de investitii de circa 150 milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare in Capitala, doua dintre acestea urmand a fi incepute din 2008, a declarat presedintele companiei Valentin Visoiu. "Pentru anul acesta avem in plan trei noi proiecte rezidentiale in Bucuresti, primul fiind "Rasarit de Soare". Despre celelalte doua proiecte nu putem spune momentan decat ca am achizitionat terenurile. Probabil in viitor vom intra si pe alte segmente decat cel rezidential, cum ar fi cel de retail sau birouri", a declarat Visoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.