1. Va fi singurul eveniment dedicat exclusiv terenurilor si serviciilor adiacente celor ce investesc pentru a construi. Vor fi reunite agentii imobiliare, avocati, cabinete de arhitectura si institutii financiare.
2. In acest moment, in piata de real estate din Romania a aparut o extindere a cererii pentru terenuri catre zonele periferice ale Bucurestiuiui si din ce in ce mai mult pentru alte regiuni ale tarii. Constanta, Timisora, Cluj, Oradea, Brasov, Baia Mare, Craiova, sunt doar cateva orase interesante pentru investitorii straini si romani.

3. Medierea intalnirii dintre agentiile imobiliare din Bucuresti si din celelalte orase ale Roamaniei cu investitorii este obiectivul numarul I al EXPOLAND, obiectivul secund fiind intermedierea unei colaborari viitoare intre agentiile din capitala si cele care fiinteaza in provincie. Aceasta colaborare are ca scop simplificarea accesului micilor agentii catre dezvoltatori cu mare putere financiara, simplificarea activitatii marilor agentii si cresterea numarului de tranzactii imobiliare.

4. Pentru orice entitate juridica sau economica, implicata sau in legatura cu segmentul real estate, EXPOLAND - targul de terenuri va reprezenta o oportunitate reala, finalul fiind notorietatea, baza de date marita, contactul direct cu investitorul, contactul direct cu alte agentii dispuse sa colaboreze in domeniu, oferte promotionale venite din partea altor expozanti si ,bineinteles, semnarea de contracte.

5. Foarte important este faptul ca participand la EXPOLAND, agentiile imobiliare si cei ce ofera servicii conexe pot observa direct care este modalitatea in care concurenta abordeaza piata in care isi desfasoara activitatea.

Wall Street, 9AM si Internetcorp sunt partenerii online al evenimentului.