Conducerea producatorului german de automobile Mercedes analizeaza posibilitatea deschiderii unei fabrici in Romania sau in Polonia, scrie saptamanalul Automobilwoche, informeaza NewsIn.

Mercedes analizeaza posibilitatea deschiderii unei noi fabrici de automobile Mercedes Clasa A in Europa de Est, anunta astazi Auto, Motor und Sport, sub titlul "Clasa A din est".

"Cele doua variante pe care le luam in considerare ar fi Polonia si Romania", a declarat pentru Automobilwoche un manager de varf al companiei germane.

Informatia a fost confirmata si de cei mai importanti distribuitori Mercedes. O pozitie oficiala a Daimler nu a fost comunicata inca, potrivit NewsIn.

Producatorul german vrea sa definitiveze in prima jumatate a anului conceptul tehnic pentru urmatoarea generatie de automobile Clasa A si Clasa B, care vor aparea pe piata din 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.