BMW, Porsche Romania, Renault, Mazda si Toyota au inregistrat in 2007 vanzari record, cu cresteri anuale cuprinse intre 35% si 160%, rezultate care au dus Romania in topul celor mai dinamice piete din regiune.
Vanzarile BMW in Romania au crescut anul trecut cu 60%

Vanzarile Automobile Bavaria, cel mai mare dealer de automobile marca BMW si Mini din Romania, au crescut cu peste 60% anul trecut, marca dominanta in vanzari fiind BMW.

Marca BMW a inregistrat anul trecut o crestere a vanzarilor cu 60%, in timp ce pentru marca Mini vanzarile s-au dublat. In total, reteaua de dealeri a automobile Bavaria a vandut anul trecut 2.669 masini BMW si 195 de automobile Mini, peste tintele fixate la inceputul lui 2007 care indicau comercializarea a 2.000 de masini in total.

"Motivele pentru care ne mentinem vanzarile pe primul loc in topul segmentului includ investitiile constante in extinderea retelei de dealeri. Aveam previzionata o crestere de 20% la automobilele BMW, dar am depasit 60%", a declarat directorul general al retelei Automobile Bavaria Michael Schmidt.

Pe langa masinile noi, reteaua de dealeri a Automobile Bavaria a comerializat 600 de masini second-hand anul trecut. Motocicletele BMW, pentru care Automobile Bavaria este unic importator, au avut anul trecut 62 de noi clienti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.