Companiile de dezvolatare imobiliara au inceput in forta proiectele pe 2008, investind in cat mai multe complexe rezidentiale si incercand sa se impuna pe piata
Potrivit Wall-Street, prima faza a proiectului West Park Residential, care presupune construirea a patru blocuri cu un total de 200 de apartamente, se va finaliza in luna august anul acesta, au anuntat reprezentantii companiei Seven Hills, dezvoltatorul proiectului.
Cele 200 de apartamente din prima faza a proiectului West Park, finalizate in luna august Cele 200 de apartamente au fost vandute integral catre 70% dintre persoanele fizice de nationalitate romana, mai anunta compania. Potrivit reprezentantilor Seven Hills, cea de-a doua faza de construire si de vanzare a proiectului presupune ridicare a cinci blocuri cu 500 de apartamente cu regim de inaltime de parter si 11 etaje si parter cu 14 etaje. Primele 200 de apartamente din cea de a doua faza a lucrarilor au ca termen de finalizare luna octombrie din 2009.

West Park Residential este un proiect aflat in derulare in Zona Militari si reprezinta o investitie de 120 de milioane de euro. Cu o suprafata de 130.000 mp, desfasurata pe cinci hectare, West Park Residential va oferi la finalizare 19 cladiri cu un total de 1.400 de apartamente.

Blocurile au un regim de inaltime parter + 8, +10, +11 si +14, iar fiecare bloc este prevazut cu cate trei pana la sase apartamente pe etaj si cate trei penthouse-uri. Apartamentele sunt prevazute cu terasa si cu locuri de parcare.

O alta companie imobiliara, care acopera suprafete mari in Pipera si Mogosoaia este Ablon Group. Potrivit Cotidianul, compania , inregistrata in insulele Guernsey, va investi 160-170 de milioane de euro pentru constructia unui ansamblu de 1.800-2.100 de apartamente in Bucuresti, informeaza MEDIAFAX. „Complexul, denumit Sunset Residences, va fi construit pe un teren de pe Bulevardul Timisoara, achizitionat in anul 2006 cu circa 14 milioane de euro. In functie de cerintele pietei, ansamblul va cuprinde minimum 1.800 de apartamente si maximum 2.100 de unitati. Probabil ca vom opta pentru a doua varianta, avind in vedere cresterea cererii pentru locuintele de dimensiuni mai mici“, a spus Cosmin Viespescu, sales director in cadrul companiei.

Ansamblul va cuprinde zece imobile cu 16 etaje, totalizind 200.000 de metri patrati construiti, si va fi realizat in trei etape, pina in anul 2011. „Lucrarile de constructie vor fi initiate in luna februarie 2008, urmind ca prima faza, care cuprinde patru cladiri, sa fie finalizata in termen de 20-24 de luni“, a mai spus Viespescu. In imobile vor fi garsoniere, cu suprafata construita de 58 de metri patrati, apartamente de doua camere, cu suprafete 75-90 mpc, locuinte cu trei camere, de 120-180 mpc, dar si apartamente cu o suprafata de 170 mpc. Complexul va avea si apartamente de tip minipenthouse, de 230 de metri patrati fiecare, si duplexuri de 400-425 de metri patrati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.