Functionarii au cumparat sute de masini, multe de lux, si mii de televizoare si calculatoare.
Institutiile si companiile de stat au cumparat anul trecut autoturisme, laptopuri si televizoare de 50 de milioane de euro, cele mai multe contracte fiind incheiate pe final de an, si au angajat alte cheltuieli estimate tot la 50 de milioane de euro.

Majoritatea institutiilor statului, de la Administratia Prezidentiala sau Senat pina la SPP si AVAS, au cumparat masini, cele mai multe de lux, potrivit MEDIAFAX. Numai Serviciul de Protectie si Paza a achizitionat sase Mercedes-Benz, 36 BMW, doua Volkswagen Touareg, 80 Dacia Logan, 40 Renault Megane Sedan.

La rindul sau, conducerea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura a decis cumpararea a 656 de masini de teren, ATV-uri.

Autoritatile au nevoie si de alte lucruri pentru a-si desfasura activitatea, astfel incit peste 70 de institutii publice si companii de stat au cumparat computere de birou, laptopuri, aparate de aer conditionat, imprimante color cu laser, mobilier, telefoane mobile si televizoare LCD. Si in acest caz, cele mai multe contracte au fost incheiate in ultimul trimestru al anului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.