Petreceri in cele mai vestite cluburi din Capital, prime i cadouri pentru cei mici, cu asta i-au rsfat companiile angajaii pentru munca din acest an. Spre deosebire de anii trecui, cand rsplata se baza doar pe o prim, in acest an, firmele prezente pe piaa romaneasc au pus accent i pe distracia angajailor, astfel c nume cunoscute in peisajul muzical autohton au inveselit atmosfera la petrecerile organizate.


Petrecerile de la sfarit de an sunt cu atat mai importante pentru angajai, cu cat petrec cot la cot atat cu colegii, dar mai ales cu top-managementul companiei.


Formaii celebre au intreinut atmosfera


"Petrecerea de Crciun este o ocazie de a strange relaiile, de a interaciona.
Este un teambuilding de cateva ore bune pe care fiecare dintre participani il ateapt. Un astfel de eveniment reuete s ne incarce cu energie", spune Mdlina Nistor, PR manager in cadrul Piraeus Bank. Dei a avut parte la inceputul lunii decembrie, la petrecerea Piraeus au luat parte peste 1.000 de angajai, atmosfera fiind intreinut de concursuri gen karaoke, dar i de un concert.

"Evenimentul a avut loc in Kristal Glam Club, iar conceptul a fost cel al unei petreceri tradiionale, cu dans, dar i surprize, precum concursuri karaoke sau concertul susinut de trupa Jukebox. inand cont de numrul de participani, locaie i concept, un astfel de eveniment trece uor de cateva zeci de mii de euro", a precizat Nistor. Tot in Kristal s-au distrat i angajaii companiei Telemobil.

i asta nu a fost tot, pentru c pe lang poria de distracie, angajaii companiei de telefonie mobil au primit i un stimulent financiar. "In acest an, pe lang petrecerea de Crciun, pentru fiecare persoan au mai fost acordate dou zile libere in plus fa de cele prevzute de lege, un mic cadou corporate constand intr-un ceas de man i un cadou financiar", a declarat Carmen Lazar, head of corporate affairs, in cadrul Telemobil.

Potrivit acesteia, in ultimii ani, angajaii au inceput s reacioneze pozitiv la zilele libere acordate in plus fa de cele stabilite prin lege, pentru simplul fapt c permit pe­trecerea unei perioade mai lungi alturi de familiile lor. Pentru petrecere in unul dintre cele mai renumite cluburi din Capital a optat i Lindab, companie specializat in producia de sisteme metalice pentru construcii. Nicoleta Pantea, director de resurse umane in cadrul companiei, spune c aceast tradiie se pstreaz in fiecare an, artiti de seam intreinand atmosfera, astfel c fiecare petrecere se intinde pan in zori.