Clientii care contracteaza locuinte pe perioada Targului Imobiliar National pot economisi intre 1.700 si 15.000 euro

Potrivit Adevarul, dezvoltatorii imobiliari participanti la Targul Imobiliar National (tIMOn) ce are loc la World Trade Plaza in perioada 12-16 decembrie ofera reduceri cuprinse intre 3% si 9% din preturile de lista pentru clientii care incheie un precontract in acest interval. Organizatorii estimeaza, pentru cele patru zile de expozitie, un numar de 10.000 de vizitatori si vanzari de cinci milioane de euro.

Printre noutatile aduse de aceasta editie a Targului Imobiliar National se numara ansamblurile rezidentiale La Rivierre, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti, Mayer Residence din Berceni, IOR Residence de langa parcul omonim, Teia din Sibiu si Elite Residence din Pipera. Costurile de achizitie pentru locuintele din aceste complexuri variaza intre 1.300 si 2.500 de euro pe metru patrat.

"Anul viitor vom asista la aparitia unor proiecte de-a dreptul spectaculoase si, foarte important, este faptul ca se vor inmulti proiectele noi in provincie. Deja Clujul are o dezvoltare exponentiala, Constanta nu sta pe loc, iar Brasovul vine tare din urma", spune Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Conform Wall-Street, cea mai ieftina locuinta scoasa la vanzare in cadrul celei de-a noua editii a Targului National de Imobiliare (tIMOn), costa 27.000 de euro, iar cea mai scumpa are un pret de circa 700.000 de euro, au declarat organizatorii evenimentului.

"Ne asteptam la cel putin 10.000 de vizitatori care vor avea de ales dintr-o gama vasta de oferte din partea dezvoltatorilor si a firmelor care promoveaza locuinte. Am ales organizarea unui astfel de eveniment in luna decembrie din mai multe considerente. Efervescenta pietei imobiliare, dorinta de reinvestire a excedentelor de profit in ultima luna a anului, popularizarea ofertelor speciale in perioada sarbatorilor de iarna, dar si posibilitatea persoanelor juridice de a semna ultimele contracte care sa beneficieze de taxarea inversa pentru TVA", a declarat directorul targului Vlad Vlasceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.