Constructorii indieni de automobile Tata Motors si Mahindra & Mahindra, au inaintat ofertele finale catre compania americana Ford, pentru preluarea celor doua filiale ale sale, Jaguar si Land Rover, au anuntat joi doua ziare din India, informeaza AFP, citat de NewsIn.

"Ofertele pentru cele doua marci de lux sunt competitive, alegerea urmand a fi dificila pentru Ford", au declarat surse anonime, citate de cotidianul The Economic Times.

Propunerile definitive au fost inaintate miercuri seara, iar ofertele de preturi nu se vor putea fi modificate, potrivit ziarului Hindustan Times.

Potrivit presei, ofertele de preluare pentru Jaguar si Land Rover pot atinge 1,5 pana la 2,2 miliarde dolari.

Trei grupuri se afla in negocieri pentru preluare: filiala de automobile a grupului Tata, constructorul Mahindra & Mahindra, asociat fondului american de investitii Appolo Capital, si o companie de investitii din SUA, One Equity Partners, a carei oferta a fost lansata individual.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.