Facilitatile sunt valabile, in majoritatea cazurilor, doar pe perioada Sarbatorilor
Bancile comerciale se intrec, in aceasta perioada, in promotii pentru propriile produse, fie ca este vorba de credite sau de depozite. Comisioane de acordare anulate, rate mai mici, perioade de gratie, dobanzi reduse cu cateva procente sau chiar 0% in primele luni sunt doar o parte dintre modalitatile de atragere a clientilor. in plus, cele mai multe dintre banci au decis sa majoreze dobanzile la depozite cu 2 chiar 3 procente.

Majoritatea ofertelor de Sarbatori sunt valabile pana la sfarsitul acestui an, existand totusi si promotii care „expira” la mijlocul lui decembrie sau care abia au inceput si se intind pana in februarie. Promotiile se adreseaza unei largi categorii de clienti, bancile preferand sa promoveze in aceasta perioada atat imprumuturile imobiliare si ipotecare, cat si creditele de nevoi personale sau cardurile de credit. Trebuie precizat insa, ca toate facilitatile sunt valabile pe o perioada scurta de timp, ulterior „reintrandu-se in normal” din punct de vedere al dobanzilor, taxelor si comisoanelor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.