Romanii cu bani prefera destinatiile exotice pentru petrecerea Revelionului si tot mai multi renunta la calatoriile cu autocarul si apeleaza la cursele charter.
Romanii cu bani prefera sa petreaca Revelionul in Curacao, Zanzibar sau Cancun "Cei mai multi turisti prefera destinatiile exotice pentru petrecerea Revelionului, in dauna statiunilor din zonele de munte. Pentru acest an, am avut pachete de Revelion pentru Cancun, Curacao, Dubai, Mauritius, Punta Cana, Rio de Janeiro, Tailanda, Zanzibar si ST Maarten. In acest moment, mai avem cateva locuri libere pentru pachetele de Revelion din Mauritius si Tailanda. Pentru Revelionul 2007, am vandut toate locurile rezervate in Curacao, Zanzibar, ST Maarten", a declarat, potrivit NewsIn, directorul de marketing al agentiei Marshal Turism, Cristian Ghita.

Potrivit datelor operatorului, numarul celor care aleg sa-si petreaca Revelionul in locuri exotice este mult mai mare fata de al celor care pleaca pentru petrecerea Craciunului.

"Nu am avut pregatite pachete de Craciun cu destinatii exotice, din cauza cererii mici. Avem insa in jur de 100 de turisti care nu au ales programele organizate, ci au ales programe individuale personalizate in destinatii exotice. Pentru petrecerea Revelionului 2008, in destinatii exotice, am pregatit aproape 300 de locuri, iar gradul de ocupare se apropie in acest moment de 100 % si estimam ca vom vinde toate locurile in cel mult doua saptamani. In anul 2006, am reusit o ocupare de 100 % a locurilor disponibile", a precizat directorul de marketing al agentiei Marshal Turism.

Pretul pachetelor turistice difera in functie de tara, hotel, numarul de nopti de cazare si serviciile incluse. Astfel, potrivit datelor Marshal Turism, un sejur de 10 nopti, la un hotel de cinci stele din Mauritius costa circa 3.500 de euro de persoana intr-o camera dubla. Pretul include bilet de avion, transport aeroport-hotel, cazare, mic dejun, cina si cina festiva de Revelion. Pe langa acestea, turistul poate opta contra cost pentru croaziere, excursii, plimbari subacvatice sau pescuit.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.