Institutia de credit va fi condusa de o femeie si isi va deschide portile in prima parte a anului viitor, la palatul miliardarului din Aleea Alexandru.
Banca Becali ar putea deveni operationala la inceputul anului viitor. „Echipa mea a dat la o companie acreditata de Banca Nationala sa studieze dosarul. Firma este Delloite&Touche si ar urma in 2-3 saptamini sa prezinte proiectul catre BNR, care ar urma sa ia o decizie. Apoi ar putea dura o saptamina sau o luna“, a declarat in exclusivitate pentru Cotidianul Gigi Becali, patronul institutiei de credit. Angajatii, adusi de la banci cunoscute din Romania, ar urma sa fie platiti cu salarii de pina la de 3 ori peste media pe sistem. „Salariile vor fi triple, fata de 20-25 de milioane cit cistiga acum un functionar. Directorii nu stiu cit vor cistiga, pentru ca isi vor stabili ei singuri salariile“, afirma Becali.

Surse apropiate de viitoarea banca au spus ca salariul unui director din banca poate ajunge si la 7.000 de euro lunar in functie si de veniturile pe care le aveau la fostul loc de munca. Salariile pentru pozitii similare in sistemul bancar sint de 2.500-3.000 de euro. In ceea ce priveste sediul viitoarei banci, Becali ne-a reconfirmat faptul ca aceasta va functiona in palatul de pe Aleea Alexandru numarul 1. „Tot palatul se transforma in banca. Sigur, eu voi avea biroul tot aici, dar in rest va fi banca“, ne-a mai declarat acesta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.