Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a anuntat ca vinoteca de aur va fi inaugurata in primavara. Pana atunci se pregateste "seiful"
Anuntul a fost facut joi in cadrul Galei "Vinuri romanesti in podgorii stramosesti, parte a civilizatiei si culturii", eveniment care a avut loc in Sala de Marmura a BNR. In cadrul galei, Guvernatorul a anuntat ca va fi infiintata o comisie de specialisti care sa evalueze vinurile ce vor alcatui acest tezaur lichid. Vinul de calitate reprezinta o valoare inestimabila pentru patrimoniul romanesc. Acesta este motivul pentru care Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a hotarat anul trecut pastrarea celor mai bune vinuri romanesti, ca valori, in Tezaurul BNR.


CONCURSUL. Gala, la care au participat specialisti, personalitati din mediul bancar si de afaceri, oameni de cultura, a incheiat sirul de evenimente desfasurate cu ocazia concursului "Vinuri romanesti in podgorii stra-mosesti, parte a civilizatiei si culturii".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.