Piata autohtona a programelor MBA (Master of Business Administration) se situeaza pe un trend ascendent. Pentru anul 2007 piata este estimata la 2,7 miliarde de euro iar numarul absolventilor de programe MBA a crescut, ajungand la aproximativ 300 de persoane, fata de 280 in 2006.

Wall-Street Careers va prezinta astazi sapte din cele mai importante oferte de pe piata locala.

Executive MBA ASEBUSS/ KSU

Durata: 2 ani

Taxa: 18.000 de euro

Cui se adreseaza: Programul Executive MBA ASEBUSS/ KSU se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 3 ani intr-o asemenea pozitie, care isi doresc sa avanseze pe o functie de top management, fiind singurul MBA de acest tip din Romania.

Profesori : Majoritatea profesorilor provin din mediul academic si au urmat studii de specialitate la universtitati din strainatate.

Programul Executive MBA ASEBUSS/ KSU se axeaza pe domeniile de finante, management si marketing.

Beneficii: Programul lansat de Scoala Postuniversitara de Afaceri Romano- Americana in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) ofera in primul rand cursantilor posibilitatea de a lucra in echipe mixte.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.