Compania aeriana Wizz Air va lansa pe 28 februarie 2008 curse low cost spre Cluj, pretul biletelor incepand de la 49 lei cu taxe incluse, a declarat astazi, directorul general Wizz Air, Jozsef Varadi.

"Gradul nostru de ocupare mediu pentru cursele pe care le avem este de 84%, cel mai mare procent din Europa, motiv pentru care ne asteptam la acelasi grad de ocupare pentru cursa spre Cluj", a declarat Jozsef Varadi.

Potrivit lui Jozsef Varadi, aceasta este prima cursa interna lansata de companie, iar serviciul se adreseaza persoanelor cu venituri medii care calatoresc spre Cluj cu trenul, autobuzul sau masina personala. Cursa va fi operata de patru ori pe saptamana urmand sa fie incluse noi rute in functie de cerere.

Reprezentantul companiei a precizat ca este prematur pentru a se discuta despre noi destinatii interne, insa a precizat ca Wizz Air are in vedere si asigurarea unor conexiuni cu aeroporturile din Timisoara, Arad, Iasi sau Constanta.

Varadi a anuntat de asemenea, ca din 28 februarie vor fi lansate alte doua curse externe catre Bruxelles si Milano, cu o frecventa de trei curse saptamanal. Pretul unui bilet va porni de la 29 de lei cu toate taxele incluse. Referitor la aceste curse, oficialul Wizz Air a estimat ca in primul an vor fi transportati aproximativ 35.000 de pasageri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.