Compania si-a majorat cu 600.000 numarul de clienti in al treilea trimestru al anului.

Compania de telecomunicatii Cosmote Romania a reusit, in primele noua luni, sa-si diminueze pierderile operationale cu 40%, pina la 27,4 milioane de euro, si apreciaza ca de anul viitor va inregistra cistig operational. Profitul net va fi realizat, conform propriilor estimari, abia in 2009. Pierderile financiare cauzate de deprecierea leului in fata euro au tras in jos si veniturile nete ale companiei, care au fost mai mici cu 44,5 milioane de euro fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pe primele noua luni ale anului, pierderile Cosmote au totalizat 65,2 milioane de euro.

Baza de clienti a crescut cu peste 600.000 in cel de-al treilea trimestru al anului, dintre care 18% sint abonati, ajungind la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.

”Germanos a jucat un rol important in extinderea bazei de clienti, mai ales pe segmentul post-paid. Astfel, cota de piata estimata la sfirsitul lunii septembrie este de 13%. Mai mult, la finele lunii octombrie, Cosmote Romania a anuntat deja depasirea pragului de trei milioane de clienti, in mai putin de doi ani de la lansarea operatiunilor”, se arata intr-un comunicat al companiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.