Fiat Linea, Ford Mondeo, Kia c’eed, Mazda 2, Mitsubishi Lancer, Peugeot 308, Renault Laguna III, Skoda Fabia II, Subaru Impreza si Toyota Auris / Corolla - acestea sunt numele concurentelor din ultima etapa a confruntarii in competitia nationala „Masina Anului 2008 in Romania”
Finalistele s-au detasat dintr-un grup initial de peste 30 de modele eligibile. Nu ca un rezultat al hazardului. Totul a fost atent si riguros jurizat. De catre cine? Evaluarea au facut-o personalitati competente, specialisti si jurnalisti de prim rang din mass media auto romanesti.

Cand va fi cunoscuta castigatoarea ?

Juriul se va reuni in luna decembrie pentru o ultima repriza de teste si evaluari. Va urma votul. El a promis: inainte de sarbatorile de iarna publicul va afla care dintre finaliste este detinatoarea acestui trofeu. Asociatia Presei Auto din Romania (APAR) a organizat toate cele 8 editii de pana acum ale acestei competitii, dupa modelul „European Car of the Year”.

Cat de disputata este competitia din acest an ?


Raspunde intrebarii Dan Vardie, director fondator al „Autoshow” si presedintele Comitetului de Organizare al acestui concurs: „Toate masinile sunt excelente. Toate. In challenge-ul de acum, fortele sunt apropiate ca potential. Va fi o concurenta apriga pentru titlu. Si o misiune grea pentru cei 18 membri ai juriului. O spun cu toata franchetea, n-as risca un pariu mizand pe un model anume.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.