Grupul israelian AFI va construi 4.000 de apartamente pe amplasamentul fabricii Laromet
AFI Europe, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments (AFI), va construi 3.000-4.000 de apartamente si, posibil, un centru comercial pe terenul fabricii Laromet Bucuresti, pentru care va investi peste 500 de milioane de euro.

„Ne gindim inca daca vom construi 3.000 de apartamente si un shopping mall sau doar 4.000 de apartamente. Proiectul va avea o suprafata construita de circa 600.000 de metri patrati, iar lucrarile se vor intinde pe o perioada de timp mai mare de 6-7 ani“, a declarat Reuven Havar, directorul general al Cotroceni Park, parte a grupului AFI Europe, citat de MEDIAFAX. Compania a achizitionat in vara acestui an terenul fabricii Laromet, de 155.000 de metri patrati, cu 77,5 milioane de euro. Laromet isi va continua activitatea in spatiul respectiv pentru o perioada de 18 luni, iar fabrica va fi relocata ulterior intr-un parc industrial.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.