Peste 70 de turisti americani, canadieni, australieni si englezi au petrecut noaptea de Halloween in compania Contelui Dracula la "castelul" sau din Muntii Bargaului, un hotel ce organizeaza anual evenimente speciale in aceasta perioada, informeaza NewsIn.

Iubitorii personajului din romanul „Dracula” scris de irlandezul Bram Stoker, au participat la un ritual de ardere pe rug a duhurilor rele. Odata eliberati, ei au petrecut cot la cot cu vampirii si diavolitele din hotelul-castel.

Turistii care au venit sa vada trecatoarea care uneste Transilvania de Moldova au avut parte si de muzica romaneasca, gustari si palinca. Petrecerea a continuat apoi, in pivnitele castelului si a tinut pana in zori, din meniu nelipsind friptura in sange si vinul rosu, culoarea preferata a contelui vampir.

Potrivit reprezentantilor Hotelui Castel Dracula, turistii vin an de an in zona, fascinati de locurile despre care Bram Stoker vorbeste in romanul sau. Ei folosesc diverse masti si costume, consuma friptura in sange si beau vin rosu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.