Majoritatea clientilor Logan prefera versiunile mai bine echipate. Chiar si asa, Grupul Renault intentioneaza sa scoata un model Logan de 5.000 de euro.

"Renault va lansa si versiunea cu mai putine dotari si un pret mai mic al modelului Dacia Logan, insa momentul lansarii nu a fost stabilit pentru ca, intre timp, a mai aparut o problema", a declarat pentru Rompres, presedintele Renault, Louis Schweitzer. Principala problema in opinia lui Schweitzer este "aprecierea leului, care a determinat o modificare a structurii costurilor, in acest moment mai putin favorabila".

Schweitzer a subliniat ca, in prezent, Dacia are "de departe" cel mai bun raport calitate-pret. Sub 5.000 de euro modelul mai ieftin al Logan nu va putea fi produs. "O limita inferioara nivelului de 5.000 de euro nu mi se pare deloc fezabila pentru un autoturism pentru piata din Romania, care sa respecte standardele UE in materie de siguranta auto si protectia mediului", a precizat Schweitzer, adaugind ca pretul va sari cu citeva sute de euro peste 5.000 de euro.

Deocamdata, pentru aceia care doresc o masina mai ieftina, varianta este Dacia Solenza. In prezent, cea mai ieftina versiune a autoturismului Dacia Logan este comercializata la pretul de 5.800 de euro, cu toate taxele incluse, iar dupa introducerea, de la 1 aprilie, a accizei de 1% se va scumpi cu 58 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.