PM Forum se inscrie in seria de activitati organizate anual de compania CODECS in domeniul managementului de proiect si este cel mai important eveniment de acest gen din Romania.

Compania justifica necesitatea organizarii unui astfel de eveniment prin faptul ca mediul economic din Romania este din ce in ce mai stabil, mai competitiv si mai orientat pe proiecte, ceea ce impune aplicarea celor mai noi metodologii de management al proiectelor.

Pentru ca un proiect sa aiba succes, integrarea informatiilor privind scopul, desfasurarea in timp, resursele, finantarea si riscurile sau conflictele asociate sunt esentiale, sustin organizatorii, pe site-ul oficial al evenimentului. In acest sens, toti cei interesati pot participa la conferintele si workshopurile inscrise in program.

Organizatorii anunta o atmosfera extrem de interactiva, intr-un eveniment care reuneste mai mult de 10 ateliere, in cadrul a 4 workshopuri, moderate de15 speakeri cu experienta in proiecte, care vor aborda teme specifice.

Printre invitatii speciali ai PM Forum, se numara expertii in domeniu, Mike Poulson, Managing Director la Wilson Learning Europa, Michel Thiry, Managing Partner in cadrul Valense Ltd. Organizational Consultants si Steve Armstrong, Consultant Management de Proiect si Director curs Management de Proiect, la The Open University, Marea Britanie.

Evenimentului va gazdui de asemenea lansarea cartii"Leadership real - oameni si organizatii, fata in fata cu marile lor provocari", scrisa de Dean Williams, carte care va fi oferita cadou participantilor impreuna cu abonamente pe 3 luni la publicatiile Business Standard, Money Express si Cotidianul.