IBM Romania anunta primirea unui premiu pentru activitatile desfasurate in Europa Centrala si de Est din partea Cisco Systems. Premiul se acorda in cadrul competitiei desfasurate cu prilejul Cisco Partner Summit 2005, care va avea loc in Vancouver, British Columbia.

Acest premiu recunoaste calitatea IBM Romania de Security Partner of the Year (Partener al Anului pentru Solutii de Securitate).

Prin implementarea gamei complete de solutii Cisco
Security, IBM Romania si-a demonstrat expertiza exceptionala si capacitatea de a le livra catre o gama larga de clienti. Datorita accentului puternic pus pe solutiile de securitate, IBM Romania a oferit clientilor sai capacitatea de a-si creste productivitatea, de a introduce si extinde game de servicii noi si de a-si imbunatati considerabil infrastructurile proprii de securitate.

"Suntem mandri ca eforturile pe termen lung si angajamentul luat de IBM Romania in sensul cooperarii cu Cisco au fost recunoscute in zona Europei Centrale si de Est prin Premiul Security Partner of the Year. Avem incredere si dorim sa continuam aceasta colaborare in Romania si vrem sa obtinem noi recunoasteri pentru alte specializari Cisco si pentru competentele profesionale dezvoltate in cadrul IBM Romania pe piata locala", a spus Gheorghe Olteanu, Global Services Manager, IBM Romania.

"Cisco este profund angajat in reusita partenerilor sai si acest premiu este o recunoastere acordata IBM Romania pentru succesele remarcabile obtinute in cursul anului trecut", a spus Michael Ganser, Vice President Cisco Systems, pentru Europa Centrala si de Est. "Angajamentul clar luat de IBM Romania fata de Cisco este dovedit de obtinerea statutului de partener Gold si de specializarea IBM Romania in tehnologii avansate (VPN/Security si IP Telephony), unde un numar de 16 persoane sunt acum certificate. IBM Romania a reusit derularea unor afaceri foarte bune cu Cisco in anul fiscal 2004, iar cresterea anuala a fost intr-adevar impresionanta.

Cumulat cu interesul pentru solutii de securitate, acest fapt a dus la obtinerea unor rezultate globale remarcabile si a facut din IBM Romania castigatorul evident al Premiului Security Partner of the Year. Este o performanta extraordinara!"


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.