Viitorul proprietar al firmei de asigurari este Groupama, firma aflata pe locul trei in clasamentul celor mai mari companii franceze de profil
Conducerea Bancii Transilvania a anuntat ieri ca vrea sa ia cel putin 90 de milioane de euro pe BT Asigurari. Acesta este pretul convenit cu Groupama, dar el poate creste daca rezultatele financiare pe anul acesta ale firmei BT Asigurari vor fi foarte bune. Potrivit bancii, tranzactia privind vinzarea BT Asigurari se deruleaza in temeiul unor termeni si conditii de confidentialitate si este estimata sa se incheie la finele acestui an.

Societatea BT Asigurari este pe locul 9 in clasamentul firmelor de asigurari non-viata si al 12-lea asigurator de viata din Romania cu o cota de piata de 4%. Pe primul semestru din acest an, BT Asigurari a realizat o cifra de afaceri de aproape 40 de milioane de euro, mai mare cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.