Romanii au semnat peste 300 de contracte de achizitie de locuinte atat pe litoralul Marii Negre din Bulgaria cat si in statiunile montane din tara vecina beneficiind de preturile mici ale apartamentelor, potrivit datelor organizatorilor ultimelor trei targuri imobiliare care au avul loc in Capitala
"Cei mai multi au cumparat apartamente cu o singura camera, pe litoralul bulgar, preturile pentru acest tip de locuinte fiind cuprinse intre 35.000-50.000 euro in functie de suprafata locuibila si de statiunea aleasa. Romanii nu au ocolit nici zonele montane precum Bansko, Borovets si Pamporovo", au declarat potrivit NewsIn reprezentanti ai companiilor care au intermediat contractele.

Companiile bulgare prezente la targurile imobiliare din Romania au scos pe piata atat apartamente cat si case aflate pe litoralul bulgaresc. Cele mai multe locuinte din cadrul proiectelor rezidentiale, au avut pretul minim de pornire de 27.500 euro, iar cel maxim a ajuns la 99.000 euro. Apartamentele cu doua camere din Bulgaria s-au vandut pe perioada targurilor din capitala cu preturi de pana la 75.000 euro, iar cele de trei camere cu circa 90.000 euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.