Dezvoltatorii bulgari cauta clienti in Romania pentru locuintele de vacanta. Preturile sint mai mici decit cele de pe litoralul romanesc. Gasiti ofertele la Tirgul National Imobiliar

La Tirgul National Imobiliar (TNI), care se desfasoara pina duminica la Palatul Parlamentului, sint promovate apartamente in tara, la preturi care pornesc de la 830 euro/metru patrat, dar si locuinte in strainatate, care se vind la preturi ce pornesc de la 900 de euro/metru patrat.

Reducerile oferite sint de pina in 10%, iar unii dezvoltatori ofera facilitati precum bucataria complet utilata. Conform organizatorilor, compania BDOBC Business Center, expozitia reuneste peste 100 de companii.

Foarte multe proprietati din Bulgaria sint oferite spre vinzare la TNI. „Oferta vizeaza in general case de vacanta la mare si la munte. Preturile difera in functie de zona in care se afla apartamentul respectiv. Daca este aproape de Varna, este mai scump. Daca este mai in sud sau in partea continentala, pretul scade“, spune Anamaria Androne, manager pentru piata din Romania in cadrul Bulgarian Properties. Preturile locuintelor din Bulgaria sint de 900-1.500 de euro pe metru patrat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.