La visteria UE se vor intoarce circa 145 milioane de euro, bani care au fost dati statelor vestice ca subventii agricole, insa nu au fost folositi asa cum prevad normele comunitare.
Prima in top, ca numar al neregulilor constatate, este Italia, care va returna 76 milioane de euro, cheltuite in mod incorect in industria producatoare de ulei de masline. Franta ocupa locul secund, cu 49,7 milioane de euro, care vor fi date inapoi, pentru ca a incalcat reglementarile Uniunii in folosirea subventiilor horticultura. Spania va returna peste sase milioane de euro, pentru controlul incorect al folosirii subventiilor pentru exploatarea terenurilor. Belgia, Marea Britanie, Danemarca, Germania, Irlanda, Portugalia, Spania si Olanda vor returna de asemenea sume importante. Iata ca statele care primesc cele mai mari fonduri, asa cum v-a informat "Curentul", comit si cele mai multe nereguli.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.