Automobile Dacia va lansa in primavara lui 2008 al patrulea model din gama Logan, versiunea Pick-up, in Romania si in alte trei tari, informeaza NewsIn.

Producatorul nu a oferit inca estimari cu privire la cifra de vanzari, pentru ca asteapta mai intai reactia pietei, a declarat la Salonul Auto Bucuresti directorul general Dacia, Francois Fourmont.

"De fiecare data cand am dat prognoze ne-am inselat deoarece am vandut mai mult decat ne propusesem, astfel ca am ales sa nu mai dam cifre", a spus directorul Dacia.

Logan Pick-up va fi lansat in primavara in Romania si in alte trei tari: Bulgaria, Turicia si Algeria.
"Am ales sa lansam noul model in doar aceste trei tari, pentru a testa reusita comerciala a acestui model (...) Nu vrem sa se intample la fel ca la MCV, unde timpii de asteptare au devenit foarte mari in Occident, unde cererea a fost cu mult peste asteptari anul acesta", a precizat Francois Fourmont.

Dacia Logan Pick-Up dispune de o bena a carei lungime de incarcare este de 1,80 m si a carei sarcina utila este de 800 kg. In plus, cabina beneficiaza de un spatiu de depozitare cu volumul de 300 de litri, situat in spatele scaunelor.

Fourmont a mai spus ca Dacia a ales sa nu aduca modelul Sandero la Salonul Auto Bucuresti deoarece considera ca Pick-upul este un vehicul foarte apreciat in Romania si vrea ca atentia sa fie focalizata asupra lui la standul Dacia. Sandero este un model pe care Renault l-a prezentat in septembrie la Frankfurt si din care Dacia va produce o versiune derivata incepand cu anul viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.