La Tirgul Imobiliar care se desfasoara la World Trade Center, dezvoltatorii ofera discounturi consistente sau diverse facilitati, precum mobila sau loc de parcare gratuit, pentru cei care achizitioneaza un apartament
Cea mai ieftina locuinta in cadrul tirgului este o garsoniera din Costinesti care costa 27.000 de euro. In Bucuresti, cea mai ieftina proprietate pusa la vinzare este tot o garsoniera. Aceasta costa 47.000 de euro si este situata in zona Theodor Pallady. Pretul de 47.000 de euro nu are TVA inclusa, insa are aplicat un discount de 7%, valabil pentru perioada tirgului.

Ca promotii, majoritatea dezvoltatorilor ofera aer conditionat, loc de parcare, bucatarie utilata. La cumpararea unui apartament, o companie ofera chiar o masina, promotie valabila doar pe perioada tirgului. „Cele mai mici preturi in Bucuresti sint de aproximativ 1.110-1.300 de euro pe metrul patrat construit, iar in provincie pretul poate ajunge la 800-900 de euro pe metrul patrat construit. Vilele costa aproximativ 600-800 de euro pe metrul patrat construit“, afirma Vlad Vlasceanu, director tIMOn.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.