Bulgarii afirma ca peste o jumatate de milion de romani si-au petrecut vacanta in Bulgaria, iar romanii considera cifra exagerata
Cei mai multi turisti straini care au vizitat Bulgaria in primele opt luni ale anului au fost romani, respectiv 540.000 de persoane, in crestere cu peste 120% fata de aceeasi perioada din 2006, potrivit datelor Agentiei bulgare de Stat pentru Turism, citate de publicatia „Dnevnik“, informeaza MEDIAFAX. Oficialii romani considera ca cifra avansata de mai-marii turismului bulgar este prea mare. „Din aprecierile noastre, numarul romanilor care au mers in Bulgaria este in jur de 150.000 de persoane, de la inceputul anului. In 2006 au fost cam 120.000 de persoane“, spune Traian Badulescu, purtatorul de cuvint al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism. Se considera ca cifra avansata de oficialii bulgari ii include si pe cei care au tranzitat Bulgaria.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.