Marca americana de motociclete Harley-Davidson intra oficial luna aceasta pe piata romaneasca. Primul showroom va fi deschis pana la sfarsitul lui 2007, in Capitala, dupa o investitie a Automotive Trading Services (ATS), care este si dealer Citroen.

Harley-Davidson Bucharest va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare, informeaza NewsIn, conform unui comunicat de presa remis agentiei.

Primul showroom Harley-Davidson va fi deschis in Bucuresti pe strada Nicolae Titulescu, pana la sfarsitul acestui an, insa exista planuri de a inaugura in 2008 un alt showroom conform cu standardele marcii, mai precizeaza comunicatul.

“Suntem foarte incantati ca am fost selectati de Harley-Davidson Motor Company pentru a aduce un brand cu o asemenea reputatie in Romania si promitem ca vom fi mai mult decat un simplu dealer. Vom dezvolta programe speciale pentru proprietarii de Harley-Davidson din Romania. Acestea vor include asocieri la initiativele internationale, activitati proprii distincte si, poate cel mai important, formarea unei comunitati Harley-Davidson in Romania.”, a declarat, directorul general Harley Davidson Bucharest, Bogdan Bucurescu.

Harley-Davidson Motor Company este una dintre cele mai cunoscute marci. Firma a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, dar si o linie completa de accesorii pentru motociclete si haine. Cu o lunga istorie, anul viitor, compania va inaugura Muzeul Harley-Davidson in Milwaukee, Statele Unite, care se estimeaza ca va atrage in jur de 350.000 de vizitatori anual, din intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.