Dobanzile la creditele in euro se majoreaza, pe fondul deprecierii accentuate a leului in raport cu moneda unica europeana. Doua banci au luat deja aceasta decizie. Restul sunt cu ochii pe cursul de schimb si pe dobanda de politica monetara
Intr-o perioada cum nu se poate mai proasta din cauza turbulentelor financiare de pe piata internationala si a deprecierii serioase a monedei nationale care a sarit de pragul psihologic de 3,4 lei/euro, ieri a inceput la World Trade Plaza Bucuresti, prima editie a targului de credite CreditExpo.
MAJORARI. Evenimentul, care tine pana duminica, isi propune sa faciliteze accesul firmelor si persoanelor fizice la solutiile de finantare oferite de diverse banci, societati de leasing sau institutii financiare nebancare. Insa, in locul creditelor mai ieftine si cu avans mai mic, anuntate cu mult tam-tam de banci in lunile trecute, CreditExpo vine cu iz de scumpiri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.