Plata de 328 de milioane de euro va fi facuta cu banii jos. Tranzactia a vizat doar activitatile de servicii petroliere ale Petromservice
Petrom a semnat ieri contractul prin care cumpara, pentru 328,5 milioane de euro, activitatea de servicii petroliere a companiei Petromservice, finalizarea tranzactiei urmind sa aiba loc la inceputul anului viitor, dupa aprobarea Consiliului Concurentei. Anuntul a fost facut de compania petroliera. Petrom va achizitiona doar activele si contractele care tin de activitatile petroliere si cei 9.800 de angajati ai acestora, nu si activitatile de constructii sau participatiile pe care le are Petromservice in media. Plata se va face cu bani lichizi. Petrom sustine ca a platit aceasta suma in urma unei evaluari detaliate a Petromservice, facuta de doua companii independente care activeaza pe plan international.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.