Craiova a devenit extrem de interesanta pentru investitori dupa semnarea contractului dintre autoritatile romanesti si compania Ford. Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, a declarat ieri ca oameni de afaceri din Marea Britanie sunt interesati sa investeasca in dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International de la Craiova
"Cred ca acum Craiova este o zona foarte importanta pentru dezvoltarea tarii. Faptul ca Ford a venit aici este un semn ca orasul are sanse mari de dezvoltare pozitiva in viitor. Am venit cu o delegatie de comert din Marea Britanie. Vreau sa spun ca dupa aderare Romania a devenit o zona foarte interesanta pentru investitori”, a declarat ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti.
Sustinand ca englezii au experienta in dezvoltarea si modernizarea aeroporturilor "peste tot in lume", Barnett a adaugat ca oamenii de afaceri britanici sunt interesati si de investitii imobiliare, in domeniul IT, al maselor plastice si retail.
Robin Barnett s-a aflat ieri la Craiova, insotit de o delegatie de oameni de afaceri din Marea Britanie, pentru a purta discutii cu autoritatile locale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.