Acum o luna, conducerea grupului Dacia-Renault a decis scumpiri la Logan de la 50 la 150 de euro

Modificarile aduse Codului Fiscal incep sa-si arate primele efecte. Operatorii de pe piata petroliera incep sa calculeze scumpirile determinate de cresterea accizelor. Importatorii de camere foto digitale contesta reintroducerea acestei taxe. Cei mai afectati de noile decizii par sa fie insa producatorii si comerciantii de autovehicule. Deja, cel mai mare producator autohton de masini a anuntat cu cit influenteaza acciza pretul unei masini noi.

Cea mai ieftina versiune a autoturismului Dacia Logan se va scumpi cu 58 de euro, dupa introducerea, de la 1 aprilie, a accizei de 1a pentru masinile cu capacitate cilindrica sub 1.600 centimetri cubi. "Introducerea accizelor pentru vehiculele mici se traduce prin cresterea pretului la clientul final. Astfel, versiunea Logan Ambiance care, in prezent, se comercializeaza la pretul de 5.800 euro va costa 5.858 euro (cu toate taxele incluse), iar pentru versiunea Logan Ambition, acciza va urca pretul la 8.282 euro", a declarat vineri directorul comercial al companiei Dacia, Jean Michel Sicre.

Preturile automobilelor Chevrolet sub 1.600 cmc importate de General Motors Romania vor creste de la 1 aprilie cu 70-100 de euro, a declarat directorul de marketing al GM Romania, Cristian Oltean.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.