Tot mai multe institutii de credit incep sa mizeze pe clientii deja existenti pentru a atrage altii noi. Cei care reusesc sa convinga un prieten sau macar o cunostinta ca merita sa devina client al unei banci li se ofera bani sau produse.
Institutiile bancare isi cresc astfel reteaua de agenti si numarul clientilor, fara a fi nevoie de cheltuieli mari de bani si timp.
Daca ai un prieten care-si doreste un card de credit, suna operatorii nostri si fa recomandarea. Acesta este mesajul unei campanii derulate de Credit Europe Bank, pana la finele anului. O promotie asemanatoare s-a desfasurat si anul trecut, cu succes, numai intr-o luna, 20% din noii posesori de Card Finans Avantaj castigati fiind atrasi pe baza recomandarilor clientilor existenti.
Banca ofera, la schimb, pentru numele si datele de contact a celor recomandati, un bonus de cinci euro net pentru fiecare card acordat prietenilor tai. Bonusurile se vor cumula separat de limita de credit, in contul de bonus, iar banii pot fi folositi pentru cumparaturi in reteaua magazinelor partenere.
„Cati prieteni convingi, atatia bani faci", este ofensiva celor de la ING pentru cresterea clientelei la un produs nou. Pentru fiecare persoana convinsa sa devina titularul unui cont curent se ofera 30 de lei. Efortul presupune trimiterea datelor personale si semnatura celui care s-a hotarat sa devina client.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.