Contractul de privatizare a companiei Electroputere Craiova ar putea fi semnat saptamana viitoare, cu firma saudita Al Arrab, a declarat, ieri, Teodor Atanasiu, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS)
„Daca contractul va fi finalizat astazi (vineri, n.r.), urmeaza sa fie inaintat cumparatorului pentru a se uita pe el si pentru a-l aproba“, a afirmat Atanasiu, citat de Mediafax. El a adaugat ca, daca Al Arrab isi va da acordul asupra contractului pana miercuri, 19 septembrie, documentul va fi avizat in Colegiul Director al AVAS. Surse din Autoritate au declarat ca negocierile cu firma saudita ar putea fi finalizate in perioada imediat urmatoare, astfel incat contractul de privatizare sa fie semnat pana la finele lunii septembrie.

In luna iunie, AVAS a selectat oferta Al Arrab pentru privatizarea uzinei de la Craiova. Valoarea totala a tranzactiei, care include plata actiunilor, preluarea datoriilor, investitii si capital de lucru, depaseste cu putin 120 milioane de euro, conform unor surse oficiale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.