Pentru a marca cele 100 de zboruri, compania a decis sa reduca pretul biletelor cu aproximativ 20%, la clasa Economy, oferta fiind valabila pana la data de 29 septembrie. De asemenea, astazi, pasagerul cu numarul 100 care va face check-in-ul va beneficia de o upgradare a biletului, de la clasa Economy la clasa Business Elite.
Reamintim ca pasagerii curselor Bucuresti-New York au posibilitatea de transfer cu elicopterul de la aeroport pana in oras, contra sumei de 150 dolari/persoana, iar pentru pasagerii business serviciul este gratuit.
Decizia de reintoarcere in Romania a carausului american s-a dovedit inspirata, evolutia economica din cele trei luni fiind spectaculoasa.
Media de incarcare a aeronavelor ce opereaza acest zbor este de 80%, inregistrandu-se in aceasta perioada peste 16.000 de pasageri.
Un semnal pozitiv al faptului ca piata romaneasca a reactionat foarte bine la oferta Delta este aceea ca administratorii companiei nu au redus frecventele pentru sezonul de iarna, cand majoritatea carausilor aerieni isi restrang zborurile.