Pentru o vacanta in Maldive, petrecuta la un hotel de cinci stele, veti plati in jur de 750 de USD/persoana/camera double, pentru un sejur de o saptamana
Oferta este valabila pana la 31 octombrie 2007. Hotelurile sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, TV satelit, in fiecare camera, terasa privata si teren tenis exterior, tenis de masa, teren de volei, magazin de suveniruri, piscina adulti/copii, posibilitate snorkeling si scufundari, sala fitness, restaurant, sauna, spa, discoteca, acces Internet, biliard, tenis de masa. Pentru Hilton Maldives and SPA , in conditii de sase stele, veti plati 408 euro/persoana/noapte in camere double. Pentru 652 de euro veti putea sa va cazati la vila sau water villa. Hotelul are in dotare 7 restaurante, incluzand si Lthaa, singurul restaurant subacvatic, situat la 5 m sub apa, inconjurat de recifi de corali, SPA, platforma de yoga, sala de gimnastica, facilitati pentru sporturi acvatice si pescuit.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.