Compania Provident Financial a pierdut de la inceputul anului aproape 3 milioane de euro si se asteapta la profit abia in 2010
Provident Financial, singura companie din Romania care ofera credite la domiciliu, functioneaza de doi ani pe pierdere. Ca urmare a investitiilor in dezvoltarea retelei, firma a pierdut in 2006 si primele sase luni ale lui 2007 aproximativ 7,3 milioane de euro (5,3 milioane de lire sterline), ne-au spus reprezentantii firmei. Compania avea la sfirsitul lunii iunie aproximativ 17.000 de clienti si acordase imprumuturi in valoare de aproximativ 4,7 milioane de euro (3,2 milioane de lire sterline). „Investitiile care vor fi realizate de Provident Financial Romania in acest an se vor ridica la 3-4 milioane de lire sterline (aproximativ 4,5-5,9 milioane de euro). La mijlocul lunii iunie 2007, compania a anuntat decizia de a extinde activitatea la nivel national, ca urmare a succesului de care s-a bucurat operatiunea-pilot demarata in Bucuresti in prima jumatate a lui 2006“, arata un comunicat al Provident. Compania se asteapta sa treaca pe profit abia in ultimul trimestru al anului 2010.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.