Anuntul a fost facut astazi, de catre Leontin De Maio, directorul general adjunct al Aeroportului International Timisoara.

„Este prima mare companie low-cost care va opera pe aeroportul din Timisoara, un aeroport regional care deserveste anual peste doua milioane de pasageri. SkyEurope va utiliza aeronave Boeing 737-700 din noua generatie, prevazute cu 149 de locuri si va avea patru zboruri pe saptamana, pe relatia Viena, de unde sunt posibile conexiuni catre alte 24 de destinatii europene, printre care Barcelona, Amsterdam, Venetia, Lisabona Innsbruk sau Larnaca”, a declarat directorul adjunct DeMaio.

„Cererea pietei si interesul in calatorii a populatiei din aceasta zona ne-a condus la decizia de a lansa o noua destinatie din Romania si anume din Timisoara. Credem in potentialul acestei zone si in dorinta oamenilor de a calatori in conditii bune, intr-un adevarat respect de sine, la preturi accesibile”, a declarat Karim Makhlouf, director comercial al SkyEurope Airlines.

Un zbor dus- intors pe ruta Timisoara VienA, va costa intre 60 si 70 de euro, iar pretul va fi promotional in prima perioada. Primul zbor SkyEurope din Timisoara catre capitala Austriei este programat pentru 28 octombrie 2007, informeaza NewsIn.