Americanii care si-au cumparat deja un aparat vor primi in compensatie bonuri de consum pentru ca Apple a decis sa ieftineasca produsul

Directorul executiv al Apple, Steve Jobs, a anuntat ca va oferi in compensatie clientilor care au cumparat deja un iPhone la pretul initial cate un bon de consum in valoare de 100 de dolari.

Decizia companiei vine dupa ce mai multe sute de clienti Apple din Statele Unite au protestat fata de decizia producatorului de a ieftini cu peste 200 de dolari iPhone.

Acesti clienti si-au cumparat deja unul sau mai multe dispozitive imediat dupa lansarea telefonului. Cei care si-au comandat un iPhone in ultimele 14 zile vor primi integral diferenta de 200 de dolari.

Apple a redus deja pretul variantei cu memorie de opt GB (gigabyte), disponibila exclusiv in Statele Unite, de la 599 de dolari la 399 de dolari.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.