Arbitrul pensiilor private a autorizat ieri primele cinci fonduri de pensii private obligatorii (pilonul II) si a avizat ca administrator de pensii private obligatorii societatea BCR Administrare Fond de Pensii

Start in hora pensiilor private obligatorii Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat marti fondurile de pensii private obligatorii: Pensia Viva (administrat de Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat), AZT Viitorul Tau (administrat de Allianz-Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat si a Fondurilor de Pensii Facultative), ING (ING Fond de Pensii), Aripi (Generali Fond de Pensii) si Vital (BT Aegon Fond de Pensii).

CSSPP a mai autorizat societatea BCR Administrare Fond de Pensii ca administrator de fond de pensii private obligatorii (pilonul II), precum si prospectul schemei de pensii private al fondului BCR Fond de Pensii Administrat Privat, administrat de BCR Administrare Fond de Pensii.

Autorizarea acordata BCR Administrare Fond de Pensii ridica la 12 numarul administratorilor autorizati de CSSPP pana in prezent pe pilonul II, din cele 14 societati care au primit aviz de constituire pentru a administra fonduri de pensii obligatorii.

Arbitrul pensiilor private a mai autorizat compania Eurobrokers Broker de Pensii Private ca broker de pensii pe pilonul II.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.