Chiria mai ieftina, costurile de intretinere mai mici si un sediu cu personalitate determina tot mai multe companii sa isi desfasoare activitatea in case vechi.
Vilele ofera atmosfera de camin mult cautata de firme

„Am ales intotdeauna case vechi pentru sediile agentiei noastre pentru ca au stil si personalitate. Am cautat locuri care sa ne inspire, sa aiba acces usor la vegetatie, sa tina la respect plasticul, metalul, neonul si termopanele“, afirma Sorana Savu, Senior Partner la Premium Communication, agentie de consultanta cu sediul in zona Cotroceni. „Locurile de parcare, costurile mici de intretinere si aerul usor boem sint citeva dintre elementele care atrag o companie sa se mute in vila. Totodata, vilele reprezinta alternativa deosebita pentru companiile care au nevoie de o suprafata intre 150 si 800 mp“, spune si Aura Diaconescu, Senior Office Consultant in cadrul Esop. „Spre deosebire de cladirile noi de birouri, care ofera de cele mai multe ori sisteme 'open space>> sau birouri tip acvariu, cu pereti de sticla, casele vechi au compartimentari distincte, incaperi de dimensiuni variate. Casele vechi iti cer sa te adaptezi la forma lor, dar iti ofera pe de alta parte o atmosfera de 'camin>> pe care o cladire de birouri nu are cum sa ti-o dea“, mai spune Savu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.