Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou produs de creditare, linia de credit Micro, care se adreseaza microintreprinderilor cu o cifra de afaceri anuala de pana la un milion de euro

Noua linie de credit oferita de BCR poate fi accesata in cel mult 24 de ore si ofera o creditare de pana la trei ori ultima cifra de afaceri medie lunara, insa valoarea creditului este de cel mult 75.000 lei.

BCR admite garantii personale ale contractantului care poate folosi creditul pentru acoperirea nevoilor financiare curente.

Linia de credit Micro se acorda pe termen de 12 luni si este oferita de un numar mare de unitati BCR.

Pentru a putea accesa acest tip de credit este necesar un certificat de la Registrul Comertului, un certificat de atestare fiscal, hotararea AGA privind contractarea imprumutului si ultimele trei raportari financiare.

"Desi aflata la inceput de drum, BCR MicroBanking are multe de oferit partenerilor sai intr-un mediu de afaceri in plina expansiune, asa cum este cel al microintreprinderilor. Mai mult, prin noua organizare a BCR, timpul de raspuns se diminueaza", a declarat directorul executiv al directiei retail din cadrul BCR, Dorin Cojocaru.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.