Trei banci din Romania ofera imprumuturi de uz personal fara garantii, in valoare de pina la 20.000 de euro.
Fie ca se numeste credit pentru orice, easy credit sau credit de nevoi, imprumutul de consum continua sa ramina motorul bancilor din Romania. Aproximativ 70% din totalul finantarilor sint credite de uz personal. Imprumutul de uz personal ofera marele avantaj de a putea fi contractat fara prea multe explicatii privind destinatia banilor. Trei banci din Romania acorda credite fara garantii de pina la 20.000 de euro, potrivit www.finzoom.ro. Toate celelalte banci au in portofoliu credite de uz personal a caror valoare poate merge, in cazul in care contractantul aduce garantii, chiar pina la 100.000 de euro.

Perioada de acordare se poate prelungi, in cazul imprumuturilor fara garantii, pina la zece ani. Bineinteles, veniturile solicitantului trebuie sa fie destul de mari. Avind in vedere ca toate cele trei banci functioneaza pe vechile norme de creditare, rata lunara nu trebuie sa depaseasca 30% din veniturile solicitantului. Altfel spus, pentru a contracta un astfel de imprumut trebuie sa cistigati cel putin 1.200 de euro pe luna.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.