„Conducatorului“ Sarbu nu ii merge rau deloc, desi, in ultimele luni, a pierdut oameni care faceau mare parte din audienta postului Pro TV. Compania care controleaza trustul a inregistrat n trei luni venituri de 52 de milioane de dolari.

Central European Media Enterprises, compania care controleaza Pro TV, Acasa, Pro Cinema, Pro TV International, Sport.ro, Pro FM si InfoPro, a inregistrat, in al doilea trimestru al acestui an, in Romania, venituri de peste 52 de milioane de dolari. „Conducatorului“ Sarbu nu ii merge rau deloc, cu toate ca, in ultimele luni, a pierdut oameni care faceau mare parte din audienta postului Pro TV.

„Vaduvit“ de plecarea celor de la Vacanta Mare, La Bloc si Teo, care s-au reorientat catre Kanal D si Romantica, Pro TV si-a umplut golurile lasate in urma de acestia cu show-ul „Dansez pentru tine“, care a prins neasteptat de bine la public. In acest context, un alt atu al postului il constituie Liga Campionilor, dar si jurnalele pline de stiri sangeroase care continua sa trezeasca interesul unui public numeros. Americanii de la Central European Media Enterprises (CME), companie care ii apartine lui Roland Lauder, au dat publicitatii rezultatele pe primele sase luni din 2007, inclusiv situatia din Romania. Tara noastra se situeaza pe locul doi din punct de vedere al veniturilor companiei, dupa Cehia, care, in al doilea trimestru, a obtinut venituri de aproximativ 80 de milioane de dolari.

Grupul CME a raportat o crestere a afacerilor din Romania cu 38% in trimestrul doi, la 52,2 milioane de dolari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.