Pe piata bancara a aparut de curind un produs cu dubla valenta - credit de nevoi personale, dar si linie de credit prin intermediul optiunilor de reincarcare.

Garantia necesara si suficienta pentru acordarea creditului care se incarca singur este ipoteca pe un imobil. Se accepta o varietate de venituri legale pentru rambursarea creditelor, cum sint cele provenite din salarii, pensii, chirii, profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende, diurne. Pentru achitarea ratei lunare nu mai este nevoie de deplasare la banca, plata putind fi efectuata prin serviciul de Internet Banking al bancii respective.

Pentru creditele cu valoare cuprinsa intre 5.001 si 10.000 de euro (sau echivalent lei), perioada maxima de rambursare este de pina la 10 ani, iar pentru creditele intre 10.001 si 150.000 de euro (sau echivalent lei), rambursarea se poate efectua pina la 25 de ani.

Exista doar doua conditii pentru utilizarea optiunii de reincarcare: suma minima reincarca-ta sa fie de 1.000 de euro (sau echivalent lei), iar soldul creditului impreuna cu suma reincarcata sa nu depaseasca valoarea creditului initial. Pentru a imprumuta noi sume de bani, clientii au la dispozitie multiple optiuni: mentinerea aceleiasi rate lunare si prelungirea perioadei de rambursare sau modificarea ratei lunare si mentinerea, reducerea ori prelungirea perioadei de rambursare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.